«Ταμείο» με 5/6 και μέση απόδοση 2.33! ?>

«Ταμείο» με 5/6 και μέση απόδοση 2.33!


Μπορεί το «διπλό» να μην… τρίτωσε για το L.A. και να μας στέρησε μια πανηγυρική επίδοση, αλλά αυτό ήταν και το μοναδικό σημείο που χάσαμε στην εξαιρετική βραδιά της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στο ταμείο με 5/6 σημεία και μέσο όρο απόδοσης 2.33 (!), έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε πως ξαναβρήκαμε τον δρόμο της επιτυχίας και δεν σκοπεύουμε να τον χάσουμε…

Μην ξεχνάμε άλλωστε τόσο της επίδοση του περασμένου Σαββάτου (6/9), όσο και της Τρίτης (2/3), που μας κρατούν σταθερά σε θετικό πρόσημο στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, η οποία έχει ακόμη χρόνο για να ολοκληρωθεί.
Ειδικότερα πάντως για τα χθεσινά, αξίζει να αναφέρουμε αναλυτικότερα πως πέρασαν τα over των Μπάτε (1.60) και Μόλντε (1.57), με σκορ 3-2 και 3-0 αντίστοιχα, ο άσος του Τορόντο (2.26) με 2-1, ο άσος της Ατλέτικο Μινέιρο (1.81) με 3-1 και μάλιστα από ημίχρονο (2.95) και το Χ2 της Μποταφόγκο (0-0 με απόδοση 3.25). Όποιος δεν τόλμησε τον άσο από ημίχρονο της Μινέιρο και πήρε τον… σκέτο, απλά έριξε στο 2.10 την μέση απόδοση των επιλογών.
Τι άλλο να πω, πάντα τέτοια…
* Κάντε από εδώ της εγγραφή σας στην Goalbet, μέσω του tsoumbox.blogspot.com κι εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα live στοιχηματισμού! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *