Περί των εισιτηρίων διαρκείας… ?>

Περί των εισιτηρίων διαρκείας…


Στα όρια που έλεγαν τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, κυμαίνονται οι τιμές των φετινών εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ, ήτοι 50-250€. Βλέποντας μάλιστα ανεπτυγμένο το πλάνο τιμών, μπορούμε να πούμε…

…σχετικά εύκολα, ότι αποτελούν καλή προϋπόθεση για να επιτευχθεί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η μέγιστη δυνατή πληρότητα. Σημειώνω βέβαια για μια ακόμη φορά, πως ανέκαθεν στεκόμουν στις χαμηλότερες των τιμών, αυτές που αφορούν στον πολύ κόσμο και όχι στις ακριβότερες. 
Φυσικά, οι τιμές αυτές αποκτούν άλλη αξία για τον κόσμο κι ακόμη καλύτερη προϋπόθεση για την ΑΕΛ, αν η ομάδα παίξει τελικά, αργά ή γρήγορα, στην κανονική κι όχι την ιστορική της έδρα. Γιατί τώρα που καλομάθαμε στα σκέπαστρα, δεν θα ‘ναι εύκολο να δούμε τη «10» των 90 ευρώ κατάμεστη σε αγώνα π.χ. ΑΕΛ-Κεραυνός Θεσπρωτικού, υπό βροχή και με θερμοκρασία κοντά στο «μηδέν»!!!
Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο μέσος όρος 120€ για καμιά 20αριά ματς, είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, ακόμη και για όσους σκοπεύουν να δουν τα μισά, που λέει ο λόγος, χωρίς μάλιστα να γνωρίζω επί του παρόντος αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη μέριμνα ή ευρύτερη πολιτική αποπληρωμής.
Πριν κλείσω, να κάνω μια αναφορά στο ζήτημα των οφειλών της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ σε κατόχους διαρκείας. Σαφώς και πρέπει να το λύσει ο Πηλαδάκης! Θεωρώ όμως ότι αν δεν κάνει κάτι εκείνος, θα ‘ναι προς τιμήν των νυν ιθυνόντων της ΑΕΛ να δουν το ζήτημα με κάποια ευαισθησία… Θα κερδίσουν περισσότερα απ’ όσα πιθανόν να χάσουν κι ας μην είναι σε χρήμα…
Υ.Γ. Αν αληθεύει πως κάποιος εκ των… νεόκοπων της ΑΕΛ, ρώτησε βλέποντας την αφίσα, «ποιός είναι αυτός ο μαύρος που χαιρετάει», (δεν είναι κακό, αλλά) επειγόντως φροντιστήριο!!!

5 σχόλια για το “Περί των εισιτηρίων διαρκείας…

  1. Πού είναι η αυτόματη εγγραφή μέλους στην ΑΕΛ για να είναι οι επόμενες συνελεύσεις πραγματικά μαζικές με χιλιάδες μέλη? Η διοίκηση φοβήθηκε το άνοιγμα στη λαική βάση για να μην χάσει τον έλεγχο? Αν ναι, αποδεικνύονται λίγοι και δειλοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *