Ένας λόγος να λυπόμαστε και… χιλιάδες να χαιρόμαστε! ?>

Ένας λόγος να λυπόμαστε και… χιλιάδες να χαιρόμαστε!

Φωτογραφίες από www.sportlarissa.gr


Ο συγκεκριμένος τίτλος, που αφορά στο σημερινό φιλικό της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάλλιστα θα μπορούσε να διατυπωθεί και αντίστροφα… Δυστυχώς όμως, ο ένας αυτός λόγος αρκεί ώστε σε ανύποπτη στιγμή να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Τον ιδρώτα των παικτών, τη δουλειά του προπονητή, τα οράματα του χρηματοδότη, τις προσδοκίες και την υπερηφάνεια δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων! Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ…

…νιώθω βαθύτατη υποχρέωση να ξεκινήσω αυτό το κείμενο διατυπώνοντας την απέραντη θλίψη μου για τα επεισόδια που τόσο απροσδόκητα κι επί της ουσίας αναίτια, έλαβαν χώρα σήμερα στο Αλκαζάρ, με πρωταγωνιστές κάτι δεκάδες συμπολίτες μου, φίλους ίσως ή μικρότερα ή μεγαλύτερα παιδιά φίλων, γνωστών ή συγγενών, που θέλουν να πιστεύουν πως λέγονται και είναι οπαδοί της ΑΕΛ.
Γιατί αν αυτοί είναι οπαδοί της ΑΕΛ, οι υπόλοιποι 5.000 που λυπημένοι, θυμωμένοι, αηδιασμένοι, έβλεπαν τα γεγονότα κι αποδοκίμαζαν με την ψυχή τους, τίνος οπαδοί είναι; Ποιάς ΑΕΛ οπαδοί είναι όλοι αυτοί;
Είχαν δεν είχαν πάντως, εκείνοι οι 20 (που κοντά τους έτρεξαν καμιά 30αριά ακόμα) μας τη χάλασαν τη βραδιά, ακριβώς τη στιγμή που η ίδια η ομάδα μας την έφτιαχνε, πετυχαίνοντας το γκολ που όρισε το σκορ και με το οποίο δικαιώθηκε η καλή της προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο.
Δεν ήρθε όμως ακόμη η ώρα για τα αγωνιστικά… Θα μείνω λίγο ακόμα στα ντροπιαστικά γεγονότα του ημιώρου και θα πω:
 • Στους μεν «χούλιγκανς» και… καλά της πόλης μου, ότι αν ξέρουν έστω και κατ’ ελάχιστο γιατί λεν πως υποστηρίζουν αυτή την ομάδα, ν’ ανοίξουν αυτιά και μάτια, για ν’ ακούσουν όχι τις αποδοκιμασίες των πολλών, αλλά όσα είπαν οι δύο αρχηγοί της ΑΕΛ, των οποίων το φρόνημα δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει. Αν δεν τους ακούσουν ούτε αυτούς, τότε η περίπτωσή τους, όποια μυαλά ή κίνητρα κι αν έχουν, είναι αδύνατο να αντιμετωπισθεί με νουθεσίες.
 • Στους παράγοντες της ομάδας, πως πρέπει να επιληφθούν άμεσα του θέματος, γιατί δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει εκεί που θα παν να παίξουν. Γιατί αν υποθέσουμε ότι εδώ υπάρχουν οι εγκαταστάσεις, καθώς και η σχετική εμπειρία των αρχών, για να λαμβάνονται στο εξής στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, ώστε να προλαμβάνονται ανάλογα περιστατικά, στην Ηγουμενίτσα, το Θεσπρωτικό, την Πρέβεζα και τη Νεοκαισάρεια ας πούμε, δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα. Δεν το λέω εγώ. Το λέει η εμπειρία μου από κάθε λογής συσκέψεις ασφαλείας, σε έδρες χωρίς υποδομές και με ανθρώπους, παράγοντες ή εκπροσώπους αρχών, που πρέπει να πουν πως ξέρουν τι κάνουν, αλλά δεν ξέρουν την τύφλα τους. Κι εκεί, στα επίσημα ματς, οι συνέπειες θα αφορούν στην ίδια την ομάδα… Στη βαθμολογία της, στο ταμείο της, στο πρεστίζ της! 
 • Στους Monsters κι ας ξέρω πως δεν έχουν καμία ουσιαστική σχέση με τα γεγονότα, πως κάτι πρέπει να κάνουν κι αυτοί ως πολυπληθέστερος σύνδεσμος οπαδών, γιατί καλώς ή κακώς, αυτοί είναι που βγαίνουν εκτεθειμένοι απέναντι στην κοινωνία της Λάρισας και στον μέσο φίλαθλο της ΑΕΛ. Αδιάψευστος μάρτυρας το περιστατικό που έγινε παρουσία «αρχαίου» μέλους τους, που έτυχε να βλέπει το σημερινό ματς απ’ την θύρα 3! Με το που ξεκινάει λοιπόν το μπάχαλο, μας την πέφτουν στα δημοσιογραφικά φίλαθλοι της ομάδας, διαμαρτυρόμενοι «που δεν τα γράφουμε χύμα και τσουβαλάτα για τους Monsters»! Τους προτρέψαμε βέβαια να ρίξουν μια ματιά στις κερκίδες για να καταλάβουν τι συμβαίνει, αλλά αυτό δεν αναιρεί την πραγματικότητα των εσφαλμένων εντυπώσεων που δημιουργούνται στον πολύ κόσμο, ο οποίος έναν σύνδεσμο ξέρει να αναγνωρίζει και εναντίον αυτού στρέφει τα βέλη του σε ανάλογα περιστατικά, χωρίς να γνωρίζει τι έχουν κάνει οι Monsters για να περιφρουρήσουν, με σχετική και πάλι επιτυχία, τον εαυτό τους. Δώρο-άδωρο όμως, αν η ομάδα που όλοι αγαπάμε παραμένει εκτεθειμένη… Στο φινάλε, επειδή ξέρω την πρεμούρα του συνδέσμου για να παίρνει εισιτήρια εσαεί και σ’ όλα τα γήπεδα, θεωρώ αδιανόητο να μην αναλάβει πλέον δράση, σ’ αυτό το καινούριο ξεκίνημα, προκειμένου να εξασφαλίζεται η χωρίς παρατράγουδα παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε όλα τα εντός έδρας ματς. Ή τουλάχιστον εκείνων των φιλοξενούμενων οπαδών που ξέρουν να σέβονται την φιλοξενία, (γιατί στο παρελθόν είχαμε και φιλοξενούμενους που προκάλεσαν αίσχη)… 
Με την ελπίδα πως δεν θα χρειαστεί να γράψουμε για όλα αυτά στο υπόλοιπο της σεζόν, υπό την προϋπόθεση ότι όλοι θα δουλέψουν στην κατεύθυνση του αποκλεισμού όλων αυτών των στοιχείων, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν οι αγωνιστικές προϋποθέσεις ώστε να απολαύσουμε φέτος κι ωραία ομάδα.
Μιλάω βέβαια για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι «βυσσινί» έβγαλαν στοιχεία (ενέργεια, πρέσινγκ), αλλά και φάσεις που δύσκολα βγάζει μια νέα ομάδα με σκάρτα 20 μέρες προπονήσεων, απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, με προετοιμασία σχεδόν δύο μηνών και με ρόστερ στρωμένο εδώ και μια διετία. Και προσέξτε, με κακό τον Μπλέντι, μαζεμένο το Μήτση γιατί προέρχονταν από τραυματισμό, αδικαιολόγητα τρακαρισμένο (ελπίζω) τον Ρούση και χωρίς 2-3 παίκτες που ανήκουν στην κατηγορία των θεωρητικά βασικών…
Περισσότερα δεν θα πω για το ματς, σεβόμενος τις τόσες και τόσες δυσκολίες που έχει αυτή η προετοιμασία για τον Παναγόπουλο και τους παίκτες του, εκ των οποίων σήμερα ξεχώρισα τον Στεφανίδη, τον Σικαλιά και την συλλογική αμυντική συνείδηση της μεσαίας γραμμής. Ίσως αύριο με το βίντεο του αγώνα, κάνω και κανένα σχόλιο παραπάνω, επαναδιατυπώνοντας ενδεχομένως τον έναν και μοναδικό προβληματισμό μου, για τον τρόπο με τον οποίο θα σπάνε άμυνες που στήνονται απ’ τα 20 μέτρα και πίσω. Γιατί η Αναγέννηση σήμερα ήθελε να παίξει μπάλα κι οι χώροι ήταν 50-50! Ενώ ο Θεσπρωτός κι η Πρέβεζα στις πρεμιέρες…;
«Και που ‘ναι ρε φίλε οι χιλιάδες λόγοι που μας έταξες για να χαιρόμαστε», μπορεί να με ρωτήσει κάποιος… Μα η ΑΕΛ του πρώτου ημιχρόνου, συν την απόδοση κάποιων παικτών που δεν τους ξέρουμε και τους τεστάρουμε τώρα, συν το τελικό αποτέλεσμα (1-0 με πέναλτι του Στεφανίδη, που κέρδισε ο Πλιάγκας), συν τα πιτσιρίκια που χρόνια είχα να τα δω στο ημίχρονο της πρώτης ομάδας, συν όλοι εκείνοι απ’ τις κερκίδες που έκραζαν τους λίγους ανεκδιήγητους στο ταρτάν, αλλά καταχειροκρότησαν όπως του έπρεπε τον Σάκη Θεοδοσιάδη, πόσους λόγους μας κάνουν;

14 σχόλια για το “Ένας λόγος να λυπόμαστε και… χιλιάδες να χαιρόμαστε!

 1. εχεις την εντυπωση πως στα χωρια που λες θα εχεις ποδοσφαιρικο πολιτισμο? και γιατι καλυπτεις τους μονστερς δεν καταλαβα? υπαρχουν και αλλοι συνδεσμοι στην ομαδα δηλαδη τι εννοεις οτι οι αλλοι φταινε και κανεις αλλος? μιλα καθαρα! ας φροντιζε η αστυνομια να μην τους αφησει να κανουν εκτροπα να μην γινονταν τιποτα σου λεω εγω.η ετσι σου ειπαν να γραψεις κυριε τσουμαρη?

  1. Αν και για να σου απαντήσω πρέπει να μου πεις ποιοί μπορεί να μου είπαν να γράψω τι (και ταυτόχρονα να ζητήσεις συγνώμη και για την προσβολή), γρήγορα – γρήγορα διευκρινίζω για τους υπόλοιπους αναγνώστες το αυτονόητο: Ο μόνος σύνδεσμος που είναι γνωστός στον μέσο φίλαθλο της ΑΕΛ και που έχει την ισχύ να ορίσει τον χαρακτήρα του οπαδικού κινήματος στη Λάρισα, είναι οι Monsters!
   Κάθε αντίθετη άποψη δεκτή και προς συζήτηση…

 2. Χρήστο οι 50 που δημιουργήσανε τα επεισόδια αναίτια όπως γράφεις και συμφωνώ μαζί σου οι περισσότεροι ξεκινήσανε απο το πέταλο των Monsters οι οποίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Αν δεν μπορούν να ελέξουν τα μέλη τους ή πρέπει να βρούνε τον τρόπο ή ας το "κλείσουνε το μαγαζί". Κάποια στιγμή πρέπει να επέλθει ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός και στη χώρα που λέγεται Ελλάδα και μακάρι πρωτοπόροι να είναι οι Monsters. Δε νομίζω ότι οι Monsters και ο κάθε οργανωμένος σύνδεσμος οπαδών οποιασδήποτε ομάδας να προσφέρουν πολύ περισσότερα στην ομάδα τους από τον κάθε απλό φίλαθλο που πληρώνει αρκετά ακριβότερα το εισιτήριό του. Κάποια στιγμή πρέπει να λέγονται τα πράγματα με το όνομα τους κι ας θίγονται κάποιοι.

  1. Δεν είναι μακριά οι απόψεις μας, γι' αυτό κι έκανα αναφορά στους Monsters, με βάση μάλιστα ένα συγκεκριμένο περιστατικό που έλαβε χώρα ενώπιον δεκάδων μαρτύρων.
   Τώρα, επειδή δεν μπορείς από πριν να τα προβλέπεις όλα κι επειδή έγραφα ξημερώματα μετά από ώρες έντασης, οφείλω να επισημάνω πως δεν υπάρχει καμία μορφή για τον ΣΦΑ ή οποιονδήποτε άλλο σύνδεσμο με αναγνωρισμένη ουσιαστικά και τυπικά υπόσταση.
   Αμφιβάλλει όμως κανείς ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Λάρισα διάφορα γκρουπ οπαδών που αυτοαποκαλούνται "χούλιγκανς" και δρουν ανεξέλεγκτα;

 3. Συμφωνώ, ο τίτλος έπρεπε να είναι:ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ. Γιατί είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ οι φίλοι της ομάδας (όχι οπαδοί) που όλα τα τελευταία χρόνια σταμάτησαν να πηγαίνουν στο ΑΛΚΑΖΑΡ ή στο ARENA (εγώ συνεχίζω να πηγαίνω). Γιατί έχουν μία αξιοπρέπεια, γιατί σέβονται την αντίπαλη ομάδα και τους φιλοξενούμενους φιλάθλους. Ενώ εμείς οι λίγοι που εξακολουθούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο, είμαστε υποχρεωμένοι να υφιστάμεθα τη χούντα, των δήθεν φίλων της ΑΕΛ. Οι οποίοι θέλουν, αν είναι δυνατόν, η αντίπαλη ομάδα να μη μπαίνει καν στο γήπεδο. Όταν ανακαλύψουν ότι στην κερκίδα υπάρχει φίλαθλος της αντίπαλης ομάδας, θα τον λυντσάρουν, όπως έχει γίνει με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Ηρακλή Ψαχνών, των Φωκικό, την Καλλονή, τη Βέροια. Βλέπετε, αναφέρομαι σε ομάδες με μικρή δυναμική. Όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει όταν ακολουθεί αγώνας με ομάδες της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης ή του Βόλου. Οι εκδηλώσεις <> προς αυτές τις ομάδες αρχίζουν από τον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα.
  Διαφωνώ μαζί σου ότι οι MONSTERS δεν έχουν καμία σχέση. Από τη θύρα τους, όπως και από αυτή των ALKAZAR, έφυγε ο κύριος όγκος των ανεγκέφαλων για να συνδράμουν στους άλλους αναγκέφαλους που πρωτοστάτησαν των επεισοδίων. Αν διαφωνούν με την επίθεση εναντίον των φίλων της Καρδίτσας, όφειλαν να είχαν πάρει τα μέτρα τους, ή έστω και καθυστερημένα να τα καταδικάσουν απερίφραστα και δημόσια.
  Μόνο αυτό έπρεπε να μας απασχολεί σήμερα και όχι η καλή παρουσία του Σικαλιά ή του Στεφανίδη.
  Ήμασταν κάποτε στα 5 – 6 μεγαλύτερα club της χώρας, τώρα δεν είμαστε. Και όσο θα λαμβάνουν χώρα τέτοια γεγονότα, δε θα επανέλθουμε εκεί που προσδοκούμε. Γιατί η ΑΕΛ έχει ανάγκη τον κόσμο της. Και ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη σε τέτοιες στάσεις και συμπεριφορές. Ο τύπος έχει πολύ μεγάλη ευθύνη όταν δεν αναδυκνύει τη σοβαρότητα και την αξία αυτών των γεγονότων. Ο τύπος οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για την απομάκρυνση αυτών των ανθρώπων από το γήπεδο, οι οποίοι πηγαίνουν εκεί με σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδια. Δεν εξετάζω γιατί το κάνουν αυτό, δεν έχει σχέση με την ΑΕΛ, τον Ολυμπιακό Πειραιώς ή τον Ολυμπιακό Βόλου. Τα αίτια είναι βαθύτερα κοινωνικά. Όμως σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Αν δεν το καταλάβουμε θα είμαστε πάντα μία μικρομεσαία ομάδα. Χρήστο και λοιποί αθλητικογράφοι, από τη θέση σας και στο βαθμό που σας αναλογεί, κάντε κάτι όσο είναι ακόμη καιρός με τη συμμετοχή νυν και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και παραγόντων του ποδοσφαίρου, φιλάθλων, συνδέσμων, επειρηματιών κλπ. Είναι ευθύνη όλων μας απέναντι στην ΑΕΛ, στις μελλοντικές γενεές φιλάθλων και απέναντι στην κοινωνία

  1. Γνωρίζοντας και πρόσωπα εκτός από πράγματα, επιμένω πως συνειδητοποιμένα μέλη των οργανωμένων και αναγνωρισμένων ουσιαστικά και τυπικά συνδέσμων, δεν είχαν σχέση με τη δημιουργία των επεισοδίων, στα οποία να πω συμπληρωματικά πως είχαν ενεργώ συμμετοχή οι συγκεκριμένοι Καρδιτσιώτες.
   Ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε εσύ κι εγώ, ποιοί απ' αυτούς που άφησαν τις θέσεις τους πήγαν για να αναζωπυρώσουν τη φωτιά ή για να τη σβήσουν, γιατί υπήρχαν και τέτοιοι…
   Ωστόσο, συμφωνώ πως δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι οφείλουν κι εκείνοι να συνταχθούν στην αντιμετώπιση των φαινομένων αυτών, που κατά κανόνα δημιουργούνται, όπως είπα, από μικρές ομάδες αυτοαποκαλούμενων "χούλιγκανς", γιατί οι πρώτοι που θεσμικά την πληρώνουν και τρώνε τη λέζα, αμέσως μετά την ομάδα, είναι οι σύνδεσμοι, ακριβώς γιατί έχουν υπόσταση, διεύθυνση και ονοματεπώνυμο(ενώ οι πρωτεργάτες, που ήταν ήδη στη 10 πριν μπουν οι Καρδιτσιώτες, όχι).
   Επιπλέον, συμφωνώ πως η νοοτροπία της δίωξης του φίλου όποιας να 'ναι ομάδας που έρχεται στη Λάρισα για να τη δει, συνιστά κατάντια. Αν το φέρει η περίσταση, θα σου πω κάποτε την ιστορία ενός και μόνο φίλου της ΑΕΛ, που 'χε βρεθεί κοντά μας στο Μαρτινέγκο (Εργοτέλης-ΑΕΛ 3-1, σεζόν 2002-03) κι αντί να τον τιμήσουν, τον πήραν στο κυνήγι για να κατεβάσει το πανό!!! Αντί να τον τιμήσουν για την άδολη αγάπη προς την ομάδα του…
   Όσο για την επίλυση του προβλήματος, είμαι της άποψης πως χρειάζεται βούληση της διοίκησης, που σήμερα να μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο ο Πλεξίδας αλλά τυπικά είναι η Ερασιτεχνική (άρα το θέμα αφορά σοβαρά στα μέλη της) και ταυτόχρονη δράση απ' όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους.
   Ένα απ' όλους να λείπει, δεν γίνεται τίποτα… Και δεν αναφέρομαι σε κανέναν απ' όσους καταγράφονται στο σχόλιό σου και στην απάντησή μου!!!

 4. Αγαπητέ Χρήστο τα χθεσινά επεισόδια πρέπει να ξυπνήσουν τη διοίκηση και τή συντριπτική πλειοψηφία των Λαρισαίων φιλάθλων τώρα που είναι νωρίς.
  Πως γίνεται εμείς που θέλουμε να πηγαίνουμε σε κάθε γήπεδο της Ελλάδας, να μην ανεχόμαστε την παρουσία μερικών δεκάδων οπαδών της αντιπάλου δεν το καταλαβαίνω. Εκτός αν νομίζουν οτι με ντου θα κάνουν την ΑΕΛ μεγάλη. Τοτε μάλλον είναι πολύ νέοι και δεν ξέρουν ιστορία και οι συνέπειες θα είναι μεγάλες για την ομάδα.
  Δεν μας έκοψε το γήπεδο η παράγκα και οι κουμπάκηδες θα μας το κόψουν οι ίδιοι οι Λαρισαίοι. Οι οργανωμένοι συνδεσμοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και την περιφρούρηση.

 5. Το θεμα ειναι οτι πηγες με πολυ π…….. τροπο να χρεωσεις τον ενα συνδεσμο. οταν εβγαζε τις ανοικτες επιστολες ο πηλαδακης κι επαιρνες τα τηλεφωνα στο ΣΦΑ σε τιποτα στραβες να βαλει πλατη, τι λες; Τον ειχε ακουσει ο μεσος Λαρισαιος οπαδος;
  Και τι πιστευεις οτι πρεπει νσ κανουν οι monsters; να αρχισουν να πλακωνονται με ολους τους υπολοιπους, να καθησει και καμια στραβη, να χαλαστει τζαμπα κανα παιδι και μετα εσυ να το παιζεις πιλατος;
  Α, ξεχασα! Εσυ δε φωτογραφιζες κανεναν. Για γκρουπ μιλουσες γενικα και αοριστα.
  κεραταδες και δαρμενοι που θα 'λεγες κι εσυ.

  1. Η τελευταία σου φράση μου δίνει να καταλάβω γιατί δεν έχεις διάθεση να κατανοήσεις ακόμη και το ανθρώπινο λάθος, το οποίο αντιλήφθηκα και αναγνώρισα απ' το πρώτο ψίγμα αντίδρασης. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σε πείσω, αν φυσικά έχεις τη διάθεση να πειστείς.
   Από κει και πέρα, προσωπικά ασφαλώς και αναγνωρίζω τον ΣΦΑ, όπως γνωρίζω και πολλά ακόμη για την πορεία κατά την τελευταία 10ετία, αλλά και τη σημερινή μορφή, του οπαδικού κινήματος στη Λάρισα, που δυστυχώς μετριέται σε κομμάτια.
   Ομοίως κι εσύ γνωρίζεις πολύ καλά αν και πόσο βοήθησα ως στέλεχος της ΠΑΕ στη δημιουργία του συνδέσμου, σε εποχές που ο νόμος ζητούσε την άμμο της θάλασσας για να τον αναγνωρίσει, ενώ (και σαν δημοσιογράφος) βρέθηκα και στα γραφεία του συζητώντας τις απόψεις μου για την ΑΕΛ, όπως έκανα φυσικά και με τους Monsters και με το Athens Club.
   Δεν είμαι όμως ο μέσος φίλαθλος…
   Γι' αυτό και δεν πιστεύω ότι πρέπει να πλακωθείτε με όλους τους υπόλοιπους. Είναι όμως αναπόφευκτο να συνεργαστείτε με την ομάδα, με στόχο να ξαναγίνουμε όπως είμασταν, όταν πανηγυρίζαμε ανόδους και τίτλους, με εκδρομές εκατοντάδων έως και χιλιάδων φιλάθλων από αλλά και προς τη Λάρισα!

 6. Μπορεί ο καθένας να γράψει πολλά για να επισημάνει αυτά που μας δίνουν τη μοναδικότητα που τόσο πολύ ευαγγελιζόμαστε όλοι. Δυστυχώς, το Αλκαζάρ στον τομέα αυτό μου θυμίζει μαύρες εποχές και απαισιόδοξα θα γράψω ότι δεν περιμέμω πως θα αλλάξει κάτι. Νουθεσίες, φίλε Χρήστο, δεν μπορεί να κάνει κανένας, αλλά σίγουρα μπορούν μα ληφθούν μέτρα προφύλαξης της ομάδας. Προτάσεις έχω να κάνω, αλλά θα τις κάνω εκεί που πρέπει, όταν έρθει η ώρα.

  Αν όλοι μας ευελπιστούμε ότι θα αλλάξουμε κατηγορία, τότε δεν πρέπει να περιμένουμε τα μέτρα της αστυνομίας, αλλά τα μέτρα τόσο των Monsters όσο και των Αλκαζάρ από όπου "εξέδραμε" ο κύριος όγκος των φιλάθλων για την αγωνιστική διαφύλαξη της ομάδας και την αποφυγή οιουδήποτε είδους τιμωρίας και πρέπει να "μαγειρέψουμε πριν πεινάσουμε".

  Κλείνοντας, να σου υπενθυμίσω τον δικαστή Κέλλυ, ίσως καταλάβεις ποιος έγραψε υα παραπάνω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *