Σε δυο γομάρια άχυρο… ?>

Σε δυο γομάρια άχυρο…

Πριν λίγο, συζητώντας το ζήτημα στο ραδιοφωνικό Tsoumbox (Δευτέρα-Παρασκευή, 3-4 μ.μ., TRT 95.1), έμεινα με την αίσθηση ότι είναι αρκετοί εκείνοι που δεν κατάλαβαν που έγκειται η γκάφα της ΕΠΟ, θα προσπαθήσω να το πω με απλά λόγια…

Σύμφωνα με την προκήρυξη του κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, παίζοντας ανά όμιλο και ζευγάρι το ζευγάρι, θα φτάσουμε στους «6» τελικούς των «6» ομίλων, απ’ τους οποίους θα προκύψουν οι «6» ομάδες της 8άδας των προημιτελικών. 
Για να συμπληρωθεί η 8άδα, προβλέφθηκε να γίνει κλήρωση απ’ την οποία θα προκύψουν «2» απ’ τους «6» ηττημένους των τελικών των ομίλων, που θα τους δοθεί ουσιαστικά δεύτερη ευκαιρία στους προημιτελικούς.
Και ρωτάω, ανεξάρτητα αν τελικά η ΑΕΛ παίξει δυο φορές με την Κοζάνη κι αν υποχρεωθεί αφού την αποκλείσει εντός, να την ξαναποκλήσει εκτός έδρας (!) ή αν ματαιωθεί ο τελικός του 2ου ομίλου και κληρωθεί η έδρα στους «8», όπως προτείνει ένας φίλος:
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΈΣ ΟΙ «2» ΕΞΤΡΑ ΟΜΑΔΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ; 
Πόσο δύσκολο θα ‘ταν να βάλουν έναν κλειδάριθμο για να μην ξαναπαίξει η Κοζάνη με την ΑΕΛ ή η ΑΕΛ με την Κοζάνη, αλλά με έναν απ’ τους υπόλοιπους «6» της 8άδας;
Συμπέρασμα; Ότι και να γίνει, όπως κι αν γίνει, πρόκειται για αστειότητα, η οποία προδίδει ότι κάποιοι στην ΕΠΟ, για να μην πω ολόκληρη η ΕΠΟ, δεν μπορεί να χωρίσει για δυο γομάρια άχυρο!!!

4 σχόλια για το “Σε δυο γομάρια άχυρο…

  1. Χρήστο μήπως είναι δίπλα τα ματς στη φάση των 8?οχι ότι αλλαζει κάτι αναφορικά με την ικανότητα διανομής άστρου καποιων φωστηρων της ΕΠΟ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *