Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα; ?>

Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;


Ο ένας με το γνωστό large-ιλίκι του, καταθέτει τελικά τον φάκελο που του ζήτησε η γενική συνέλευση και που θεωρεί ότι…

…του κάνει κακό, αλλά πιστός στις επιδεικτικές παραδόσεις του, γράφει στην επιταγή 1.000.000€ αντί για τα 600.000€ που του ζητήθηκαν και υπογραμμίζει πως θυσιάζεται για το καλό της ΑΕΛ!

Φυσικά, για μια ακόμη φορά το συμπέρασμα είναι πως λεφτά έχει, αλλά δεν έχει οτιδήποτε άλλο απαιτείται για να διοικηθεί η ΑΕΛ και κυρίως, δεν έχει την στοιχειώδη αντίληψη να καταλάβει ότι ζώντας μόνο για να μοστράρει την οικονομική ή όποια άλλη ισχύ του (σ.σ. ασφαλείςς πληροφορίες λένε πως στα χέρια του εκείνο το μεσημέρι είχε κι άλλη επιταγή, προκλητικά μεγαλύτερη και δεν τον άφησαν οι του Δ.Σ. να την καταθέσει!!!), οδηγείται σε μια σειρά αλλοπρόσαλλων ενεργειών και συμπεριφορών που στη συνείδηση των Λαρισαίων φιλάθλων τον κατατάσσουν από δεύτερο και πίσω, ακόμη κι όταν τρέχει μόνος του. Όπως φέτος δηλαδή…
Δυστυχώς για εκείνον κι ακόμη ελπίζω όχι για την ΑΕΛ, ο άνθρωπος (ο κάθε άνθρωπος) μπορεί ν’ αλλάξει τα πάντα, εκτός απ’ τα χούγια του, γιατί απλά, ο ίδιος δεν είναι σε θέση να τα δει και να τα αποδεχτεί! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *