Κι αυτός στον κόσμο του… ?>

Κι αυτός στον κόσμο του…


Η πόλη μάνα καίγεται, μια Λάρισα ολόκληρη βρίσκεται στο πόδι κι εκείνος το μόνο που αντιλαμβάνεται είναι ότι…

…πρέπει να διορθώσει το ρόστερ «βάζοντας το χέρι στην τσέπη» για να κάνει «σουπερλιγκάτες μεταγραφές»!
Επί του παρόντος δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι αυτό που χρειάζεται το ρόστερ για να βελτιωθεί είναι οι ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ μεταγραφές, που δεν έχει σημασία από που θα προέρχονται, ούτε στο μέγεθος της ανοησίας να αμφισβητεί το ίδιο το αφεντικό τους παίκτες του, ενώ μεσολαβεί 1,5 μήνας ως τη μεταγραφική περίοδο, ρίχνοντάς τους εμμέσως πλην σαφώς την απόλυτη ευθύνη για την εμφάνιση της ομάδας στο Βόλο.
Στο φινάλε, καλά να πάθουν που δέχονται τον καθημερινό ευνουχισμό της προσωπικότητάς τους από έναν άνθρωπο που αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πως όταν κάποιον τον ευνουχίζεις, δεν μπορείς να του ζητάς να γ@μήσει όταν χρειάζεται τον εκάστοτε σοβαρό αντίπαλο. Αν το είχε καταλάβει, θα καταλάβαινε κατά τη γνώμη μου και γιατί η ΑΕΛ τόσο πέρυσι, όσο κυρίως φέτος, αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε ματς που χαρακτηρίζονται «ντέρμπι», παρουσιάζοντας κατά κανόνα πολύ χειρότερη εμφάνιση ακόμη κι απ’ τον μέσο όρο της.
Τα γράφω ωστόσο όλα αυτά, για να καταλήξω πως με τις διαρροές που προσπαθούν να περάσουν για μια ακόμη φορά στα ρεπορτάζ ο ίδιος ο Πλεξίδας και το περιβάλλον του, προδίδουν πάλι και ξανά-μανά, την ίδια αυτή νοοτροπία που τους έχει καταδικάσει στην φίλαθλη – και όχι μόνο – κοινή γνώμη της Λάρισας… «Λεφτά έχω, θα το λύσω κι αυτό το πρόβλημα», μοιάζει να σκέφτεται αυτοθαυμαζόμενος για την ανύπαρκτη παραγοντική του επάρκεια, που δεν του επιτρέπει να δει ότι το κράξιμο που πέφτει δεν έχει πουθενά για πουθενά να κάνει με την συγκρότηση του αγωνιστικού τμήματος, αλλά με την διαχείρισή του (σ.σ. και την διαχείριση από μέρους του των γιατρών, των φυσικοθεραπευτών, των φροντιστών, των στελεχών, των φιλάθλων κι εν τέλει, της ίδιας της ΑΕΛ)!
Κι όμως, ακόμη και τώρα ζει στον κόσμο του… Αυτόν που αποκαλύπτει εύσχημα η φωτογραφία που συνέλαβε φίλαθλος κατά την περσινή πρώτη της ομάδας, υπό το καμαρωτό βλέμμα του προέδρου της La Farm και κατά συνέπεια της ΠΑΕ βΑγγΕΛ, Σωτήρη Πλεξίδα. Τότε που απολάμβαναν την αποθέωση χιλιάδων φιλάθλων γεμάτων προσδοκίες, τους οποίους έχουν στρέψει καθολικά εναντίον τους σε χρόνο ρεκόρ…
Αναρωτήθηκαν άραγε ποτέ ποιό θεμελιώδες λάθος έχουν κάνει και δυστυχώς, εξακολουθούν να κάνουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *