ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ… ΑΕΛ-BOX!!! ?>

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ… ΑΕΛ-BOX!!!

«Κι από τις 10 το βράδυ πάλι μαζί, για τις χαρές και τις λύπες… Γιατί η ΑΕΛ είναι συναίσθημα!!!», έγραψα νωρίτερα σε μια ανάρτηση στο fb, συνοδεύοντας logo του ΑΕΛ RADIO 104.8, που βγήκε από σήμερα στον αέρα. Και συμπληρώνω, πως η ΑΕΛ είναι και πάθος, είναι και ιδέα, είναι και κοινωνικό φαινόμενο κι είναι και σύμβολο (το κορυφαίο για μένα) αυτής εδώ της πόλης…

Για όλα αυτά μαζί, είναι τιμή μου που ο πρόεδρός της μου ζήτησε τη συνεργασία μας (ίσως του ‘παν ότι ως στέλεχος της ομάδας πάντα κάτι πανηγύριζα στο τέλος της σεζόν), όμοια με την τιμή που μου έκαναν οι προκάτοχοί του, του 2002 και του 2008 (κι όχι απαραίτητα ο Κούγιας, ο Σωτηρούλης ή ο Πηλαδάκης, αντίστοιχα), για να αναλάβω τότε, σε ιδιαίτερα δύσκολες κατ’ αναλογία καταστάσεις, το πόστο του υπευθύνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ. Δε λες εύκολα όχι, ούτε στον θεσμό, ούτε πολύ περισσότερο στην πρόταση να υπηρετήσεις επαγγελματικά την ομάδα της καρδιάς σου!

Η διαφορά βέβαια τώρα είναι προφανής. Τότε ως υπάλληλος της ΠΑΕ όφειλα να υπηρετώ με τις γνώσεις και το μεράκι μου την ΠΑΕ, ακόμη κι όταν οι θέσεις της δεν συμφωνούσαν απόλυτα με τις δικές μου, ενώ πλέον, θα πρέπει να ισορροπήσω ανάμεσα στον δημοσιογράφο, τον οπαδό, τον πολίτη και τον συνεργάτη, υπερασπιζόμενος ωστόσο την ΑΕΛ, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι… Εύκολο!!! Και το ‘πα σ’ όλους όσους εμπλέκονται μ’ αυτό τον σταθμό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, για να επιτύχει ουσιαστικά αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα του ραδιοφώνου της ομάδας, είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ο εαυτός μας!

Βάσει αυτού του εαυτού λοιπόν, θα ‘χουμε την ευκαιρία κάθε βράδυ να κάνουμε σούμα της ΑΕΛικής και ευρύτερης επικαιρότητας, να ανταλλάσσουμε προβληματισμούς, να ψάχνουμε απαντήσεις στα ερωτήματα και να μοιραζόμαστε τη χαρά για να την πολλαπλασιάσουμε και τη λύπη για να την μετριάσουμε. Και στην τελική, να ψάχνουμε διαρκώς τον λόγο για τον οποίο υποστηρίζουμε αυτή τη μοναδική και τόσο διαφορετική ομάδα. Γιατί υπάρχει λόγος που γεννήθηκε σαν σήμερα η ΑΕΛ, όπως υπάρχει και λόγος για όποιον επιλέγει να ταχθεί δίπλα της με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Εν ολίγοις, θα ‘χουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε πάλι το TSOUMBOX, όπως τόσα χρόνια τώρα, με τη διαφορά πως πλέον κι αν πεις την εκπομπή ΑΕΛ-BOX, δεν θα σε παρεξηγήσω… Θα ‘χεις λόγο!!!

Υ.Γ. Εξτραδάκι από μένα για τους φίλους της εκπομπής το πρωινό του Σαββάτου, 8-10 και… καλή σας ακρόαση…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *