Στοιχηματίστε νόμιμα ?>

Στοιχηματίστε νόμιμα

Στη χώρα μας βρίσκεται εδώ και μήνες σε ισχύ ο νόμος 4002/11, ο οποίος προβλέπει και τον τρόπο νόμιμης λειτουργίας στη χώρα μας των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην παροχή στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου, που είναι νόμιμα εγκατεστημένες σε κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου.

Έκτοτε κι έχοντας καταθέσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις απαραίτητες εγγυήσεις, λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας (λαμβάνοντας επίσημη αναγνώριση και ΑΦΜ), συγκεκριμένες εταιρείες στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, με πρώτη και καλύτερη την Goalbet.

Ωστόσο, ένας μεγάλος αριθμός γνωστών εταιρειών δεν έχει νομιμοποιηθεί, δεδομένου ότι το ελληνικό κράτος για την εγγραφή τους στα μητρώα του, ζητάει αναδρομικά ένα σημαντικό ποσοστό επί των κερδών που είχαν λειτουργώντας επί χρόνια παράνομα στη χώρα μας.

Το ζήτημα λοιπόν παραμένει ανοικτό, καθώς οι εν λόγω εταιρείες έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, η οποία και θα αποφανθεί. Ως τότε όμως, είναι σαφές πως στο internet μπορούν να λειτουργούν νόμιμα συγκεκριμένες αδειοδοτημένες από το ελληνικό κράτος εταιρείες, ενώ ο στοιχηματισμός σε εταιρείες που δεν έχουν λάβει σχετική άδεια, θεωρείται και διώκεται πλέον ως κακούργημα.

«Και γιατί να προτιμήσω το internet»;
Το παραπάνω ερώτημα είναι το πλέον σύνηθες που τίθεται από τους ανθρώπους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το αντικείμενο και ενημερώνονται για τις παραπάνω εξελίξεις. Η απάντηση δεν είναι δύσκολη, σίγουρα δεν είναι αυτονόητη απ’ όσους δεν έχουν την εμπειρία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δύσκολη. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
α) Βρίσκεις κατά κανόνα καλύτερες αποδόσεις
β) Μπορείς να στοιχηματίσεις απ’ οπουδήποτε βρίσκεσαι κι οποιαδήποτε στιγμή
γ) Όλα τα στοιχήματα προσφέρονται μονά αποδεκτά
δ) Έχεις περισσότερες επιλογές αγώνων, καθώς συμπεριλαμβάνεται στα κουπόνια πληθώρα πρωταθλημάτων και αγώνων σε διάφορα αθλήματα
ε) Στο μεγαλύτερο ποσοστό των αγώνων παρέχεται η δυνατότητα live στοιχηματισμού, δηλαδή στοιχηματισμού διαφόρων τύπων στοιχήματος στη διάρκεια μιας αναμέτρησης
στ) Προσφέρεται bonus πρώτης κατάθεσης (λεπτομέρειες εδώ) και
ζ) Απ’ τη στιγμή που αναφερόμαστε σε ιστοσελίδα που λειτουργεί νόμιμα, παρέχεται και η δυνατότητα νομιμοποίησης των κερδών
Η επιλογή είναι πλέον δική σας…