Εγγραφές/Επικοινωνία ?>

Εγγραφές/Επικοινωνία
Η ΕΓΓΡΑΦΗ στην Goalbet και ταυτόχρονα η ένταξή σας στον κατάλογο χρηστών του συνεργάτη tsoumbox.blogspot.com, γίνεται με τα ακόλουθα βήματα:
α) Ανοίγεται την ιστοσελίδα www.goalbetint.com από τα banners της εταιρείας που βρίσκονται καταχωρημένα στην αρχική σελίδα του blog
β) Επιλέγεται «Εγγραφή» και συμπληρώνεται τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία σας
γ) Φορτώνετε ως ηλεκτρονικό αρχείο στο σύστημα, στην επιλογή που θα σας ζητηθεί, πρωτότυπη φωτογραφία ή καθαρή φωτοτυπία των δύο όψεων επισήμου εγγράφου (π.χ. αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο) το οποίο να πιστοποιεί τα στοιχεία σας, προκειμένου να ελεγχούν και να μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων με τους προβλεπόμενους τρόπους.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν επιδιώξετε την εγγραφή σας ανοίγοντας κατ’ ευθείαν τη διεύθυνση της εταιρείας (και όχι διαμέσου των banners του blog), προκειμένου να εγγραφείτε έγκυρα και ταυτόχρονα να είστε μέλη του καταλόγου χρηστών του tsoumbox.blogspot.com, στην φόρμα εγγραφής και στο πεδίο «κωδικός συνεργάτη», πρέπει να εισάγετε τον κωδικό 75216873.
Εναλλακτικός τρόπος εγγραφής στην Goalbet, ως μέλος του καταλόγου χρηστών του tsoumbox.blogspot.com, ώστε να είστε δικαιούχος όσων παρέχει η συγκεκριμένη συνεργασία, είναι ο εξής:
– Έρχεστε σε απ’ ευθείας επαφή μαζί μας, σας παρουσιάζουμε την διαδικασία και μεριμνούμε για την έγκυρη εγγραφή σας, παρέχοντας κάθε είδους σχετική πληροφορία. 


Πριν εγγραφείτε, πατείστε εδώ προκειμένου να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τους γενικούς κανόνες λειτουργίας της Goalbet. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 
Οι τρόποι επικοινωνίας με το tsoumbox.blogspot.com και όχι μόνο για εγγραφές, αλλά και για πληροφορίες για κάθε δυνατή βοήθεια, είναι οι εξής:
α) Τηλεφωνικά, καλείτε τον αριθμό 6975658141 και
β) Ηλεκτρονικά, στέλνετε e-mail στη διεύθυνση tsoumbox@gmail.com

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση…

* Στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορούν να αποστέλλονται από τους αναγνώστες άρθρα και επιστολές προς δημοσίευση, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο πνεύμα λειτουργίας του blog.
* Για απ’ ευθείας συνομιλία, εκτός απ’ το προαναφερόμενο τηλεφωνικό νούμερο, μπορείτε να μας βρείτε καθημερινά 2-4 μ.μ. στην Ραδιοφωνία «Κισσάβου» 97.8, στο πλαίσιο της εκπομπής «Tsoumbox» (τηλ. 2410 554070 ή 551197).