Συνεργάτης Goalbet ?>

Συνεργάτης Goalbet

Το παρόν ιστολόγιο (blog) λειτουργεί ως επίσημος συνεργάτης της www.goalbetint.com στη Λάρισα, με βάση του όρους σχετικής σύμβασης προβολής και προώθησής της και κωδικό συνεργάτη 
75216873.

Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες που θα επιλέξουν το tsoumbox.blogspot.gr ως δίοδο για την εγγραφή τους στην συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα, θα έχουν ταυτόχρονα και ένα σημείο αναφοράς ανάμεσα σ’ εκείνους και την εταιρεία, προκειμένου να διευκολύνεται η επικοινωνία τους, αλλά και η δυνατότητα διερεύνησης και επίλυσης ή διευκρίνησης, οποιουδήποτε προβλήματος ενδέχεται να προκύψει στην πορεία. Εάν μάλιστα ο χρήστης διαμένει στη Λάρισα, μπορούμε να επιληφθούμε και δια ζώσης, μετά από σχετική επικοινωνία. 

Σε πρώτη φάση, ως επίσημος συνεργάτης της Goalbet, tsoumbox.blogspot.gr, σας καλεί να απευθυνθείτε εδώ, προκειμένου να ενημερωθείτε και να λάβετε απαντήσεις για ένα σύνολο αποριών που μπορεί να έχετε σχετικά με τους κανονισμούς που διέπουν την λειτουργία της και τους όρους που επιτρέπουν τη συναλλαγή σας μαζί της.

Ένα σχόλιο για το “Συνεργάτης Goalbet

  1. καποιοι δεν εχουν πληρωθει ακομα απο τη συγκεκριμενη εταιρεια εχεισ να πεισ κατι γι αυτο ?τρεισ μηνες ειναι πολλοι για να παρεισ να χρηματα δεν συμφωνεις?

Τα σχόλια έχουν κλείσει.